ROTI HUIS LEIDEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2677 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Huis Leiden. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 14:44 Smakeloze saoto en een verbrand broodje, nooit meer!
7 jun 2024 om 9:47 Bestelling was incompleet, werd na een belletje direct compleet. Roti kippepoot lekker, miste ei. Bak met groente niet lekker.
5 jun 2024 om 22:34 Goede service en bezorging top! Heerlijk eten.
5 jun 2024 om 22:09 Wederom zeer goed!
3 jun 2024 om 0:08 De bestelling nooit gekregen, gebeld werd niet opgenomen dus zelf naar toe gefietst. Kreeg 2 koude bakken roti mee die ik thuis zelf mocht opwarmen omdat ze gingen sluiten. Na 2 uur had ik eindelijk mijn eten.
1 jun 2024 om 20:36 Nou, het duurde langer dan 90 minuten, maar die optie kan ik niet aanvinken…wel excuses en erg lekker.
1 jun 2024 om 11:54 Prima gedaan. IK had gen fooi in huis anders had ik dat gegeven. Electrisch betalen heb ik mijn kleinzon laten doen
31 mei 2024 om 19:51 35 min te laat geleverd, na aandringen kwam het eraan. Helaas maar 3 samosa's geleverd ipv de gekochte 9. Na bellen zou het geld worden terug gestort gisteravond. Niks ontvangen. Ben erg teleurgesteld in deze toch vrij eenvoudige bestelling.
29 mei 2024 om 11:26 Heerlijk gegeten! Ik was jarig en ze hadden er als cadeautje nog een extra snack bij gedaan, superlief. Aanrader!
29 mei 2024 om 11:17 Kippenpoot was koud en het is wel weinig voor wat je betaald. Smaak was ok
26 mei 2024 om 19:39 Dit was de eerste keer dat we dit Roti Huis probeerden en het heeft een zeer goede indruk achtergelaten.
25 mei 2024 om 16:35 Miste mn kerrie ei bij bestelling. Verder lekker en redelijk op tijd