ROTI HUIS LEIDEN

ROTI HUIS LEIDEN Eet vers en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2233 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Huis Leiden. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2022 om 20:39 Lekkere roti, goede portie voor 1 persoon en werd warm bezorgd door een vriendelijke bezorger
13 jun 2022 om 8:12 Heel slecht. Eten was koud, voor 2 kleine porties ruim 40 euro betaald. Kip was gortdroog. Was echt niet lekker, geen aanrader!!!!
6 jun 2022 om 12:54 Veel kleinere portie dan vorige keren, dat is het voor dit geld echt niet waard! Bezorging via de fiets is ook niet ideaal. Vanwege de regen waren de bara's nat en is de bezorg tijd ook echt te lang
3 jun 2022 om 5:44 Rote was delicious and quick delivery, very good portion!!
27 mei 2022 om 22:44 Zeer snelle bezorging, 20 minuten eerder dan verwacht. Lekkere roti rollen!!!!!
24 mei 2022 om 8:47 Ik had van te voren de reviews moeten lezen, dan had ik geld bespaard. Ik bestel hier nooit meer. Beter bij een andere toko bestellen waar je de juiste bestelling en portie krijgt.
24 mei 2022 om 5:08 Eten was lekker helaas niet warm....genoeg om gelijk te eten moest nog opgewarmd worden. En bij Roti Lam was erg verl aardappel
20 mei 2022 om 23:08 Verkeerd bezorgd
20 mei 2022 om 20:45 3x rotirol met rundvlees besteld en extra betaald, maar 3x kip gekregen. Kleine porties voor een stevige prijs. Smaak goed.
15 mei 2022 om 1:18 De allerbeste roti! Onwijs lekker, goede porties en super snelle bezorging
8 mei 2022 om 20:49 Lekker smeuïg! Wel jammer ditmaal weinig boontjes, en ook zoete aardappel (?). Lang gewacht op onze bestelling.
4 mei 2022 om 11:45 bestel hier GEEN sauto soep als je al weet hoe het hoort te smaken. wauw wat slecht ! nasi was ook niet te eten en als kers op de taart me drinken vergeten! als deze zaak niet binnen 6 maanden failliet is weet ik t ook niet.