ROTI HUIS LEIDEN

ROTI HUIS LEIDEN Eet vers en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1339 beoordelingen
8 dec 2019 om 17:19 Roti besteld maar de pannenkoek vergeten te bezorgen... aangegeven was 40 minuten bezorgtijd, dat werd opeens een uur. En we wachten 90 minuten erop.
7 dec 2019 om 12:10 Het eten was - anders dan ik van Roti huis gewend ben - droog en veel te zout. Daarnaast vonden wij in 1 van de vegetarische roti’s een stuk bot terug.
7 dec 2019 om 8:33 Eten was echt lekker en op tijd
7 dec 2019 om 8:08 Het eten was heerlijk en was netjes op tijd.
5 dec 2019 om 7:27 Super!
28 nov 2019 om 21:29 Zeer lekkere roti
28 nov 2019 om 7:39 Lekker gegeten! Eindelijk een bara die goed wordt gemaakt. Genoten!
27 nov 2019 om 2:24 Het eten was niet verkeerd. Maar de levering was niet leuk. Miste me bakje pindasaus en 2 blikjes cola. Na overleg via de telefoon zouden ze het na komen na leveren. Maar ze zijn toch niet gekomen. Uiteindelijk me eten op zonder cola maar kraanwater :(
26 nov 2019 om 22:10 Eten was heerlijk en warm en genoeg. Bezorging duurde wel lang, bijna 70 minuten. Tegelijkertijd weet ik dat dat komt omdat ze het druk hebben, en dat komt weer omdat het eten goed is :)
25 nov 2019 om 19:13 Jammer normaal altijd goed, nu koud en smaakloos
24 nov 2019 om 20:11 bezorging duurde 1.5 uur...
23 nov 2019 om 9:36 Bestelling was er pas om 21.10.. en we kregen niet de juiste bestelling.. al met al, geen goede ervaring met het roti huis.